Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden

Nadat Armin van Buuren vele jaren traditiegetrouw aanwezig was met zijn eigen evenement op Koningsdag in Leiden, zal deze keer een geheel nieuw evenement het levenslicht zien. Firma Bolwerk & KLIKK events presenteren: Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden.

Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden is een groots opgezet Koningsdagfestival, waarin een breed scala aan muziekstijlen zullen voorbijkomen. Van disco tot hiphop en van R&B tot house. Grote (inter)nationaal bekende namen zullen worden aangevuld met talent van Leidse bodem om zo een gevarieerd programma aan te bieden, met daarin voor ieder wat wils.

De locatie van het evenement is nu al uniek. Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden zal plaatsvinden op het toekomstige Cultuurplein Lammermarkt bij Molen de Valk. Zoals iedere Leidenaar weet, wordt op deze locatie momenteel hard gebouwd aan de ondergrondse parkeergarage en het aanleggen van een park. Pas begin 2018 zal dit terrein helemaal af zijn. De Gemeente Leiden maakt voor Koningsdag alvast een uitzondering voor Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden. Een geweldige gelegenheid voor iedereen om kennis te maken met het nieuwe Cultuurplein.

Evenement: Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden
Locatie: Lammermarkt / Molen de Valk Datum: Koningsdag, donderdag 27 april 2017
Tijd: van 13.00 tot 23.00
Line-up: Lucas & Steve, Kraantje Pappie, Fiesta Macumba, Vato Gonzalez en MC Tjen, Afternoon Delight, Mike Williams, Mia More & Fullscale. Houd de facebook en site in de gaten voor de volledige line-up!

Facebook    
Website